Јазик:

Објавено на: 12.12.2017

Рамстор Поен+

Сите поени кои ќе бидат собрани во периодот од 14.12.2017 до 31.12.2017, ќе можат да се искористат заклучно со 31.01.2018г.

Сите поени кои ќе бидат собрани во периодот од 01.01.2018 до 10.01.2018, ќе можат да се искористат заклучно со 01.01.2019г.

Потсетување : Сите поени кои се собрани во текот на 2017 год. купувачите можат да ги искористат заклучно со 01.01.2018год.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО