Јазик:

Објавено на: 16.11.2017

РАМСТОРЕ добитник на две награди за најдобри општествено одговорни практики

За најдобра национална општествено одговорна практика во категоријата – односи спрема пазарот кај големите компании, прогласена е компанијата Рамсторе Македонија со проектот  “ISO 22000:2005 Систем за управување со безбедност на храна” .

Рамсторе е  добитник на плакета  за успешно спроведена општествено одговорна практика во категоријата односи кон вработените со проектот “Дуќанот е Наш “. На десетата јубилејна манифестација организирана од страна на Министерството за Економија на Р.Македонија и Координативното тело за Општествена одговороност на претпријатијата, Рамсторе беше претставувана од Генералниот Директор Г-дин Ајхан Узун кој ги прими наградите.

DSC_0618 DSC_0517 DSC_0552 DSC_0543

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО