Јазик:

Објавено на: 17.09.2015

РАМСТОРЕ И ХАЛКБАНК ДОСТАПНИ И ВО КИЧЕВО

На 18-ти Септември, петок, во 11.00 часот, Рамсторe и Халкбанк АД Скопје со заедничка церемонија, свечено ќе ги отворат своите нови локации во Кичево. Новиот маркет на Рамсторe и новата филијала на Халкбанк се наоѓаат на ул. “Булевар Ослободување “бр.1 во Кичево. Со својата присутност во градот, и двете компании се приближуваат до потребите на граѓаните на Кичево овозможувајќи им квалитетна и широка понуда на своите услуги и производи. Рамсторе Македонија ДОО преку својот 19. маркет, на продажен простор од 540 м2, со 16 вработени и 3 наплатни каси ќе го нуди широкиот асортиман од голем број трговски групи, со преку 12.000 производи, кои се неопходни за потрошувачите; пакувано свежо месо, свежо овошје и зеленчук.

Потрошувачите ќе може да ги користат многубројните акции и промоции на производи како и во сите супермаркети на Рамстор. Маркетот содржи големо портофлио на производи со висок квалитет и голем избор. Планирано е отварање и на други Рамстор маркети на повеќе локации во државата. ХАЛКБАНК А.Д. Скопје, преку својата 33. филијала, ќе овозможи лесна и поедноставна комуникација со своите постоечки клиенти, како и можност за квалитетно опслужување на новите клиенти од регионот на Кичево.

Во филијалата ќе бидат достапни сите производи и услуги на Банката (штедни влогови, платен промет во земјата и во странство, електронско банкарство, кредитирање на правни и физички лица, брз трансфер на пари преку Western Union, издавање VISA, MasterCard, Maestro и PayPass платежни картички и др.), ќе се презентираат сите новини кои истата постојано ги воведува на пазарот и пред сè, ќе се градат блиски и квалитетни релации со клиентите и бизнис-партнерите од регионот. На свеченоста по повод пристигањето на овие две компании во градот, покрај останатите гости, ќе присуствува и градоначалникот на Општина Кичево.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО