Јазик:

Објавено на: 04.11.2016

Рамсторе Македонија е добитник на признанието “Златна монета”

ramstore-priznanie

Уште едно признание за нашата посветеност кон купувачите. Рамсторе Македонија е добитник на признанието “Златна монета” од Сојуз на стопански комори на Р. Македонија во категоријата “Изворедност во грижа на клиенти”.

Наградата ја прими генералниот директор на Рамсторе Македонија г. дин Ајхан Узун.
Сите овие признанија се дополнителен поттик за уште поквалитетно работење и грижа за сите наши клиенти. Рамсторе Македонија и понатаму ќе продолжи да соработува со своите верни купувачи се со цел да стане вистински партнер од доверба.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО