Јазик:

Објавено на: 01.02.2022

Рамстор номиниран за Најдобри е – трговци за 2021 година

Почитувани потрошувачи на Рамстор, нашиот тим гордо Ви соопшува дека сме номинирани за
Најдобри е – трговци за 2021 година на првите Ecommerce Awards, во соработка со Ecommerce Macedonia.
Би ни претставувало чест и благодарност доколку Вашето задоволство од нашиот квалитет и услуга го насочите во гласање за категориите во кои сме номинирани:

✔️ E – трговец на годината
✔️ Најпопуларна Е – продавница
✔️ Мобилна апликација за онлајн шопинг на годината
✔️ Е – трговец со најдобра грижа на корисници
✔️ Е – трговец со најдобро присуство на социјалните медиуми
✔️ Е – продавница за храна и пијалоци на годината

Гласањето може да го направите преку следниов линк: https://ecommerceawards.mk/glasaj/
Тимот на Рамстор Ви е благодарен на годините на лојалност, доверба, поддршка и заедничко стекнато искуство!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО