Јазик:

Објавено на: 16.03.2018

Роденденски кампањи

По повод роденденот на нашите маркети во Аеродром, Ново Лисиче, Горно Лисиче И Капитол ви подготвивме интересни понуди, повелете ве очекуваме!

AERODROM_PECAT_FLAER_novo

AERODROM_PECAT_FLAER_novo2

AERODROM_PECAT_FLAER_novo3

AERODROM_PECAT_FLAER_novo4

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО