Јазик:

Објавено на: 13.08.2015

ТРЕТИОТ РАМСТОРЕ ЕКСПРЕС СЕ ОТВОРИ ВО ДЕБАР MААЛО, СКОПЈЕ

На 12 Август, Среда, во 10:00 ч., го отворивме третиот маркет од новиот формат “Рамстор Експрес” во Дебар Mаало, Скопје. Маркетот се наоѓа на ул. Благој Давков бр. 2, во Скопје. Продажниот простор на маркетот изнесува 330 м2, со 8 вработени и 2 наплатни каси. Помалата површина претставува новина во концептот на новиот формат со цел пазарењето да го направи по експресно. Асортиманот го сочинуваат 3500 производи од голем број трговски групи што се најнеопходни за потрошувачите, располага со пекара, свежо овошје и зеленчук, готови јадења и пакувано свежо месо. „Рамстор Експрес“ на потрошувачите ќе им овозможи да заштедат време, а истовремено и да ги искористат многубројните акции и промоции како и во големите супермаркети. Рамсторе Експрес содржи големо портофлио на производи со висок квалитет и голем избор. Планирано е отварање на повеќе маркети од овој тип на повеќе локации во државата.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО