Јазик:

Објавено на: 23.06.2015

ВТОРИОТ РАМСТОР ЕКСПРЕС СЕ ОТВАРА ВО СТРУГА

Рамстор Македонија на 23 Jуни, Вторник, во 10:00 ч., ќе го отвори вториот маркет од новиот формат “Рамстор Експрес” во Струга. Маркетот се наоѓа на ул.Пролетерски бригади бр. 20, во Струга во близина на шеталиштето. Продажниот простор на маркетот изнесува 210 м2, со 10 вработени и 2 наплатни каси. Помалата површина претставува новина во концептот на новиот формат со цел пазарењето да го направи по експресно. Асортиманот го сочинуваат 3000 производи од голем број трговски групи што се најнеопходни за потрошувачите, располага со пекара,свежо овошје и зеленчук. „Рамстор Експрес“ на потрошувачите ќе им овозможи да заштедат време, а истовремено и да ги искористат многубројните акции и промоции како и во големите супермаркети. Рамсторе Експрес содржи големо портофлио на производи со висок квалитет и голем избор. Планирано е отварање на повеќе маркети од овој тип на повеќе локации во државата.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО