Јазик:

Објавено на: 03.12.2019

Добитници од наградна игра “14-ти Роденден на Ramstore!“

По повод 14-ти роденден на Ramstore организиравме наградна игра за купувачите.

Правилата беа следниве: Со секоја сметка над 1000 денари направена во било кој маркет на Ramstore, купувачите имаа шанса да освојат една од наградите:

 Главна Награда:

1 автомобил Toyota Hybrid (C-HR 1.8 CVT HSD CENTER ltb TSS1.8, 2019)

 Споредни Награди:

14 електрични скутери (HAMACHI e RS, моќност на мотор: 1600W SUNRA Motor).

14 електрични тротинети (HAMACHI ET – A11, Номинална моќност – 350W, Максимална моќност – 700W).

 Наградната игра “14-ти Роденден на Ramstore!“ започна на 3.10.2019 во 8:00 часот и заврши на 20.11.2019 во 22:00 часот.

 Извлекувањето на наградите се одржа на 02.12.2019 понеделник во 12:00 часот, во холот на ТЦ. Ramstore мол пред Ramstore маркетот.

 Линк:

Добитник 1-ва награда

14 добитници на 2-ра награда – скутери

14 добитници на 3-та награда – тротинети

Рецепти

555b257cc3557

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

Indian-Red-Lentil-Stew-89

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

IMG_9573

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

039

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

IMG_2723 (1)

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

Nt-2000x1333

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО