Јазик:

Објавено на: 12.11.2015

НОВ МАРКЕТ ОД ЛАНЕЦОТ РАМСТОР МАРКЕТИ СЕ ОТВАРА ВО АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ

Рамстор Македонија на 13 Ноември, Петок, во 10:00 ч., ќе го отвори 20-тиот маркет од ланецот Рамстор маркети, на ул.Милан Зечар бр.6 во населба Аеродром -Скопје. Новиот објект се простира на продажна површина од 478 м2 , со свој паркинг простор наменет за потрошувачите.Маркетот располага со 3 наплатни каси,а за услугата ќе се погрижат 18 вработени. Асортиманот го сочинуваат 12.000 производи од голем број трговски групи што се неопходни за потрошувачите. Покрај свежото овошје и зеленчук, маркетото нуди пекара, месара и оддел за готови јадења. Потрошувачите ќе може да ги користат многубројните акции и промоции на производи како и во останатите Рамстор маркети. Нашите инвестиции продолжуваат со истото темпо и следната година.

Рецепти

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

ПОСНА МУСАКА СО ШАМПИЊОНИ

види ја рецептата

ШПАГЕТИ ВО БЕЛ СОС СО ПЕЧУРКИ И ВИНО

види ја рецептата

КРЕМАСТО ПИЛЕШКО

види ја рецептата

БОЖИЌЕН КУГЛОФ

види ја рецептата

НОВОГОДИШНИ ШИШАРКИ

види ја рецептата

КРЕМ САЛАТА СО ТУНА

види ја рецептата

ЧОКОЛАДНИ НОВОГОДИШНИ КОЛАЧИ

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО