Јазик:

Објавено на: 10.08.2016

Рамсторе донира 200 пакети за помош на поплавените подрачја во Скопје

ramstore-pomos-poplava

Рамсторе се вклучи и постојано ја подржува акцијата за помош на граѓаните погодени од силното невреме кое зафати делови од Скопје со донирање на 200 пакети со основни прехрамбени продукти и средства за хигиена.

Донацијата е доставена до магацинот на Црвениот Крст на Р.Македонија од каде ќе биде распределена до сите жители кои беа погодени од оваа елементарна непогода.

Тимот на Рамсторе е во постојана комуникација со надлежните служби и институции и како општествено одговорна компанија ќе продолжиме да придонесуваме се што е потребно за лицата на кои што им е неопходна помош-изјавуваат од Рамсторе.

Рамсторе Македонија го изразува своето длабоко сочуство до семејствата кои ги загубија своите сакани за време на поплавите. Се надеваме дека сите оние кои беа повредени или затечени со оваа катастрофа ќе имаат брзо заздравување.

Рецепти

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО

види ја рецептата

КУРКУМА – ЛЕК ЗА 100 БОЛЕСТИ

види ја рецептата

ЧОРБА ОД ЦРВЕНА ЛЕЌА

види ја рецептата

ДОМАШЕН ЛЕБ СО БРАШНО ОД НИКУЛЦИ

види ја рецептата

ДЕСЕРТ МУХАЛЕБИ СО КАЈСИИ

види ја рецептата

ПИДЕ СО МЕЛЕНО МЕСО

види ја рецептата

ТОРТИЉА-ГИРО